Varaus- ja peruutusehdot

1. VARAAMINEN JA MAKSAMINEN
Varauksen voi tehdä suoraan verkkokaupassamme, sähköpostilla tai soittamalla. Vuokraamme mökkejä ainoastaan 20 vuotta täyttäneille.

Varauksesta tulee käydä ilmi:
Varaajan nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, varattava kohde, tulopäivä, varattavat vuorokaudet, henkilömäärä. Varauksen tehdessään asiakas hyväksyy varausehdot. Varaus on sitova. Asiakkaalle lähetetään aina varausvahvistus ja saapumisohjeet sähköpostitse.

Majoituksen voi maksaa varaamisen yhteydessä verkkokaupassamme, muissa varauksissa lähetämme maksamista varten maksulinkin tai laskun sähköpostitse. Majoitusvaraus laskutetaan kokonaisuudessaan etukäteen, aikaisin tehdyissä varauksissa viimeistään viikko ennen majoitusajankohtaa.

2. VARAUKSEN PERUUTTAMINEN
Asiakas voi peruuttaa varauksensa aiemmin kuin 7 päivää ennen saapumista (verkkokauppamme www.vuorelarent.fi kautta tehdyt ja muut suorat varaukset). Asiakkaalta veloitetaan kokonaishinta, jos hän peruuttaa varauksensa saapumista edeltävien 7 päivän aikana. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut VuorelaRent tietoon.

Jo maksetun majoituksen palautuskulut (10 % varauksesta maksetusta summasta) peritään asiakkaalta.

Huom! Muiden myyntikanavien kautta (Booking, Airbnb) tulleissa varauksissa voimassa kunkin varauskanavan oma peruutusehto.

3. OIKEUS PERUUTTAA VARAUS
Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, voidaan varaus perua.

4. OLESKELU LOMAKOHTEESSA

Vakuutukset:  Asiakas on majoituksen tai vierailun aikana itse vastuussa toiminnastaan ja huolehtii omien henkilö-, tapaturma- ja esinevakuutustensa voimassaolosta. Lapset ovat huoltajiensa vastuulla.

Tulo- ja saapumisaika: Majoitusvuorokausi alkaa tulopäivänä klo 15 ja päättyy lähtöpäivänä klo 12. Toivomme asiakkaan ilmoittavan saapumisajasta suurpiirteisen arvion, saapua voi tarpeen mukaan klo 15-23.

Henkilömäärä: Majoitustilaa saa käyttää enimmillään niin monta henkilöä (mukaan lukien vierailijat) kuin mökkiin on merkitty virallinen vuodepaikkojen lukumäärä. Mökkejä vuokrataan ainoastaan asialliseen käyttöön, ei biletystarkoitukseen, alueen säilyttämiseksi rauhallisena. Tarkka osallistujamäärä on ilmoitettava aina etukäteen

Audiolaitteet: Ulkoalueilla audiolaitteita käytettävä niin ettei niiden käyttö häiritse muita alueella majoittuvia tai asuvia.

Sähkö-/hybridiautojen lataussähkö ei sisälly majoituskohteiden hintaan. Latauksesta tulee olla yhteydessä VuorelaRentiin.

Lemmikit: Lemmikit ovat kiellettyjä kaikissa Vuorela Rent majoituskohteissa.

Tupakointi: Kaikki majoitustilat ovat savuttomia.


Loppusiivous: Loppusiivouksen voi tehdä itse tai jättää sen maksua (80€) vastaan omistajille. Jos loppusiivous suoritetaan itse, siihen kuuluu tarpeen mukaisesti että astiat tiskataan, roskat viedään roskikseen, vuoteet pedataan, pöydät ja tasot pyyhitään, WC-/suihku-/saunatilat siivotaan, matot tampataan, lattiat imuroidaan ja pyyhitään mopilla.

5. VAHINKOJEN KORVAUKSET
Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot kohteen omistajalle. Majoitustilat tarkastetaan jokaisen asiakkaan jälkeen.

6. OIKEUS HINTOJEN MUUTOKSIIN
Hinnaston hinnat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

7. VALITUKSET
Kaikki majoituskohteeseen liittyvät huomautukset ja valitukset osoitettava viipymättä suoraan Vuorela Rent majoittajalle, joko soittamalla tai sähköpostitse.

8. SOVELLETTAVA LAKI JA RIITOJEN OIKEUSPAIKKA
Sopijapuolet pyrkivät ratkaisemaan sopimuksesta syntyneet riidat keskinäisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopimukseen riidat ratkaistaan Seinäjoen käräjäoikeudessa. Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

PERUUTUSEHTO

Vieras saa täyden hyvityksen, jos varaus peruutetaan vähintään 30 päivää ennen sisäänkirjautumista. Jos varaus on tehty alle 30 päivää ennen sisäänkirjautumista, vieras saa täyden hyvityksen peruutuksista, jotka on tehty 48 tunnin kuluessa varaamisesta ja vähintään 14 päivää ennen sisäänkirjautumista. Sen jälkeen vieras saa 50 %:n hyvityksen, jos varaus peruutetaan viimeistään 7 päivää ennen sisäänkirjautumista. Sen jälkeen tehty peruutus ei oikeuta hyvitykseen.

Scroll to Top